Yedisu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Vizyon ideallerimizdir. Vizyon hayallerimizdir. Vizyon ne olmak istediğimizdir. Bundan yola çıkarak vizyonumuz; - Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçları doğrultusunda, - Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen, - Öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, - Bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, - Toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, - Yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenen, lider ruhlu önderlik vasiflarina sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: BİZ; Bilgili, becerili ve kendine güvenen, Bilgi toplumunun gereği akla dayalı değerlere sahip, Bilgi donanımı yüksek, Sorgulayan ve üretken, Önyargılardan uzak bakış açısına sahip, Değişime ve gelişime açık, Kendisi ve çevresiyle barışık, Yarınlara güvenle bakabilen, Lider ruhlu, örnek öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Henüz bilgi girilmemiştir.

Yabancı Dil: İngilizce Almanca
Servis Bilgisi: ilçe merkezinde bulunduğu için yürüme mesafesidir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hackedyswf.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. DAĞ SK. YEDISU ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO 2 YEDİSU / BİNGÖL

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi Yedisu İlkokulu Yanı Yedisu/BİNGÖL

Ulaşım sabah saat 8:00 akşamları 17:00 hafta içi her gün servislerle ulaşım sağlanmaktadır. Bingöl´e 130 km uzaklıkta Erzurum´a 105 km ve Erzincan´a 115 km uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi